Het sesong med sommerdekk

Helårs-, sommer-, og vinterdekk er de tre hovedtyper på dekkene som brukes til våre kjøretøy. Ut ifra sesongen velger vi hvilke av dem som skal brukes. Men det viktigste er at vi trenger alle disse tre typer med dekk, fordi vi i forskjellige værforhold trenger et bestemt sett.

Den mest kommersielle typen dekk er helårsdekk fordi et stort antall forskjellige merker produserer dem. Dette er imidlertid ikke den eneste grunnen. Disse dekkene kan brukes hele året hvis det ikke er is eller snø på veien. De har utrolige slitebaner laget av tøffe og faste stoffer som gir oss mulighet til å bruke dem når temperaturene er nær 50 grader og nesten 90 på vegflaten. De har også utmerket trekkraft når det er vått, noe som er bra gjennom tre av årstidene.

Dersom områder du bor i kun har minustemperaturer gjennom hele året, eller du får alle fire årstider, anbefales det å bruke vinterdekk. Deres utrolige, myke grep hjelper til med å oppnå perfekt veigrep når det er is og snø. Derfor kan slike dekk hjelpe oss å kjøre tryggere selv i dårlige værforhold. Videre trenger vi ikke å sette kjettinger på dekkene våre, fordi vinterdekkene har enda bedre ytelse.

Sommerdekkene er nødvendige når sesongen er varm. De deler lignende kvaliteter med helårsdekkene, men materialet som brukes er annerledes, og det gjelder også for teknologien. For det første, så har sommerdekkene ekstraordinær stabilitet, rundt hundre og tjue grader, noe som gir ypperlig grep og kohesjon. Det betyr også at vi vil ha mye mer tid til å nyte dem. Høy og ultra-høy ytelse brukes mest til vanlig bruk.

Gå her for mer informasjon om sommerdekk til bilen din, sjekk ut https://nokiantyres.no/ i dag for mer relatert informasjon.