Tips For Å Kjøpe Gode SUV Sommerdekk

De fleste SUVer leveres vanligvis med helårsdekk når du kjøper dem. Selv om helårsdekk kan yte relativt godt gjennom tre av fire årstider, kan ytelsen deres om sommeren ikke slå den av dedikerte sommerdekk. Sommerdekk sørger for å gi et utmerket veigrep under varme værforhold. De er ikke laget med kompromisser for andre årstider, noe som gjør dem til det beste valget for kjøring på tørre og våte sommerveier ..

Når du ser etter gode SUV sommerdekk å kjøpe deg, er det viktig å lese seg opp først. Pass på at du forstår hvilken dekkstørrelse du trenger til din SUV. Du finner størrelsen på sideveggene til de nåværende dekkene dine som er oppført i følgende rekkefølge: P265/70R16. Hvis du ikke vet hva denne dekkkoden betyr, må du bare skrive den et eller annet sted og ta med deg lappen når du skal kjøpe dekkene et sted i nærheten. Når du kjøper erstatningsdekk til kjøretøyet ditt, må du forsikre deg om at de samsvarer med den størrelsen som er notert på bilens dørstolpe eller i brukerhåndboken.

Du må også vite hvordan du skal bestemme alderen til sommerdekkene du vil kjøpe. Selv om du skal kjøpe nye dekkene, er alder noe du ikke kan overse. Dekk har en tendens til å forverres over tid, selv om de ikke er i bruk. Du kan finne produksjonsdatoen til et dekk på sideveggen til dekket. Datoen er notert som et firesifret tall som følger en bokstavssekvens som begynner med en prikk, etterfulgt av uken den ble produsert, og deretter året som det ble produsert. For eksempel, hvis dekket ditt har nummer 5013, betyr det at det ble laget i den 50. uken av 2013.

Før du tar avskjed fra pengene dine for å betale for suv sommerdekk, må du sørge for at du har tenkt på garantien. Hvis du kjøper dekk og de slites ut tidligere enn de burde, må du vite om produsenten du har tenkt til å kjøpe dekket fra, gir deg et gratis erstatningsdekk. Det siste du ønsker, er å kjøpe dekk som ikke har ordentlig garanti, og begynner å ha problemer kun noen øyeblikk etter at du har fått dem.

For flere tips om hvordan du kjøper gode sommerdekk til din SUV, besøk https://nokiantyres.no/ idag.