Er Snødekk Kun For Snø?

Navnet har historiske grunner, og det pleide å være slik at dette var typen dekk som ble brukt når snøen kom. Med produktutviklinger i både design og materialer har snødekkene nå forvandlet seg til vinterdekk, som kan og skal brukes hele sesongen om vinteren, fra det tidspunktet du har nådd frysende temperaturer.

Når vinteren kommer, trenger du et dekk som er designet for vinterbruk. Vinterdekk har et symbol som indikerer at de har blitt offisielt testet og godkjent for bruk i vinterforhold. Uten dette symbolet er det ikke trygt å kjøre. Gummiforbindelsen i dekk som ikke er vinterdekkene vil bli for hard ved lave temperaturer og vil ikke gi deg den nødvendige trekkraften, og du vil stå igjen uten veigrep. Ikke prøv dette. Så bytt til snødekk før vinteren kommer og vær trygg!

For mer informasjon om snødekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/