Tid For Forandring

Når været skifter, så burde vi også skifte dekkene våre. Bytt fra sommerdekk til vinterdekk for å sikre at bilen din klarer seg godt på vinterveiene, akkurat som bilen din håndterte sommerveiene. Når du har skiftet, kan du kjøre trygt etter at vinterværet har satt igang. Hvis du ikke har gjort endringen, kan du ikke kjøre trygt når vinterværet begynner.

Kunsten å gjøre overgangen på en planlagt måte og sikre at du er klar før vinteren kommer, er det viktigste. Hvis du klarer det, har du gjort det bra, ettersom det virker som om folk flest klarer å beregne feil og da må leve med alle problemer og konsekvenser det fører med seg å ikke få gjort det i tide. Å kjøre trygt om vinteren hvis du kjører i vinterforhold er begrenset til kjøring med dekk som er godkjent for disse forholdene.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://nokiantyres.no/