Hvilket Dekk Skal Man Velge Om Vinteren?

Det virker som om dette er det evige spørsmålet. Før var svaret ganske åpenbart og enkelt, det var nemlig at du skulle velge piggdekk hvis du ønsket et godt vinterdekk. Imidlertid har det blitt gjort store fremskritt i utviklingen av de piggfrie dekkene slik at de har blitt mye bedre enn de pleide å være. Nå til dags er spørsmålet ikke så lett å svare på. Nå avhenger det mye mer av dine preferanser og hvor du bor og hvilke forhold det området har.

Piggekk fungerer fortsatt litt bedre på is og tettpakket snø, men forskjellen er liten. De piggfrie dekkene fungerer også godt på is nå til dags. De bruker tilsetninger av krystaller i slitebanen som øker trekkraften mellom dekket og isen. De bruker også et design av mønsteret til slitebanen som gjør at mønsteret kan bite tak i isen og skape trekkraft. Hvis du ikke har behov for det absolutt beste grepet på is, gir piggfrie dekk deg litt mer fleksibilitet, siden det er mindre regler for piggfrie dekk. Hvis du reiser med bil mellom forskjellige land, så er du sannsynligvis best å ha piggffrie dekk montert på bilen din.

For mer informasjon om de beste vinterdekkene, besøk: nokiantyres.no