Hvis Du Er På Utkikk Etter Flotte SUV-Vinterdekk, Har Du Ved Din Veis Ende!

Selv SUVen din trenger gode vinterdekk. Hvis du vil ha høykvalitets dekk for å holde deg trygg på veiene, er Nokian Hakkapeliitta R3 SUV gode dekk for din SUV. Dette er nordiske vinterdekk som tilhører kategorien piggfrie dekk. De har alt du kan ønske deg av store dekk, og de har til og med aramid-forsterkede sidevegger for å hindre at skarpe gjenstander punkterer dekket. I stedet for metall- eller keramiske pigger bruker Hakkapeliitta R3 SUV krystaller i slitebanen for å skape trekkraft. De har også mangfoldige åpninger i slitebanen som fungerer som klør for å gripe tak i isen, noe som er avgjørende under akselerasjon og bremsing.

Alle disse funksjonene gjør dette dekket flott både på is og snø. Det gir en god kjøreopplevelse og lav rullemotstand. Den lave rullemotstanden gjør at du får god drivstofføkonomi, slik at du ikke trenger å bruke mer på drivstoff enn du allerede gjør. Så det er både et trygt og et økonomisk valg. Pass på at du kjøper og monterer disse dekkene før vinterværet kommer, slik at du kan være trygg fra dag én.

For mer info om vinterdekk, se Nokiant Tyres