Ikke La Kjøringen Din Skremme Andre På Halloween

Halloween er en festlig feiring, men litt skummelt er det. Folk kler seg i skumle kostymer, selv om det er godt ment. Barna ringer på dører og spør etter godteri, så du har mange folk som går rundt i gatene om kvelden. Halloween er i slutten av november, når været allerede kan være vintervær. Vintervær i kombinasjon med mørket kan være en vanskelig kombinasjon.

Å unnlate å utstyre bilen med riktig vinterdekkene kan gjøre at du blir en fare for folk som går på gata. Hvis du treffer på isete flekker på veien, kan det være lett å miste kontroll over kjøretøyet ditt. Den eneste løsningen er å sørge for at du, før du må ut på veien i frysende temperaturer, har vintergodkjente dekk på kjøretøyet ditt. Vinterdekk er de eneste riktige dekkene for tøffe vinterforhold. De er designet for de utfordringene du kommer til å møte på, for eksempel snø, is og slaps. Gjør deg selv og de andre som går på veien en tjeneste ved å bytte til vinterdekk i tide.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/