SUV Snødekk Er Nødvendig Når Temperaturen Synker

Noen SUV-eiere er kanskje ikke klar over at dekkene de har på kjøretøyet sitt ikke er offisielt godkjent for vinterbruk, og at det er derfor de nesten er ubrukelige i vintertemperaturer. SUVen din er et stort og tungt kjøretøy, og det er ikke ønskelig å miste kontroll over den og bare skli nedover gaten uten mulighet til å styre den. Det kan skje hvis du havner på isete veier uten ekte vinterdekk. En våt vei kan forvandle seg til is når temperaturen synker.

Så ikke la deg lure og tro at din SUV kan håndtere alle slags forhold. Under tøffe vinterværforhold trenger du dedikerte vinterdekk som er designet for kalde temperaturer. Velg enten et SUV piggdekk eller SUV piggfrie dekk for å bekjempe vinterforholdene. Uten dem vil du risikere sikkerheten til deg selv, andre passasjerer i bilen og andre trafikanter.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: www.nokiantyres.no