Det Beste Dekkene For Vinteren

Hvis du bor i et område med hardt vintervær, vil du trenge dekk som er godkjent for vinterkjøring. Disse vil inkludere et utvalg av vinterdekk, både piggdekk og piggfrie vinterdekk samt noen allværsdekk. Om vinteren trenger du den maksimale ytelsen du kan få fra dekkene dine. Vinterdekk er designet for å holde seg myke og fleksibel selv ved lave temperaturer, i tillegg til å gi deg den nødvendige trekkraften for å kunne kjøre trygt gjennom snø og is.

Et dekk av høy kvalitet skal også gi deg god kjørekomfort og lav rullemotstand, slik at du ikke kaster bort unødvendig penger på drivstoff. I tillegg må du passe på at du kontrollerer lufttrykket i dekket, siden lavt dekktrykk kan øke rullemotstanden og slitasjen på dekket. Dekktrykket minsker med reduserte temperaturer, så sjekk det jevnlig.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: www.nokiantyres.no