Sikker Kjøring I Vinterforhold

Hvis du må kjøre under vanskelige vinterforhold, må du sjekek at du har dekk som er designet for vinterkjøring. Et sett med vinterdekk er det riktige valget. Hvis du har montert dem på bilen din, og de er i god stand, kan du slappe helt av på veien.

Sørg for at du før du går ut fjerner is fra vinduene og sidespeilene og børster av snø som kan dekke til bilen, siden dette ellers kan begynne å blåse rundt og forringe sikten. Hold god avstand til bilene rundt deg, siden bremselengden er lengre i vinterforhold, og juster hastigheten tilsvarende. Dekkene må få trekkraft når du akselererer, så skyv lett på gasspedalen. Med dekk av god kvalitet som er i god stand bør du være i gode hender mens du kjører.

For mer informasjon om vinterdekk av høy kvalitet, besøk: https://www.nokiantyres.no/