Vedlikehold Av Dekk I Vintersesongen

Det er viktig å innse hvilken betydning dekkene dine har for kjøresikkerheten. Spesielt om vinteren, når vil du få de mest utfordrende værforholdene og med dårlige dekk vil du ikke ha den nødvendige trekkraften. Du må først og fremst sørge for at du har dekk som er designet for denne sesongen, og som er godkjent for vinterbruk. Deretter må du sørge for at du har nok mønsterdybde i dekkene dine, og at dekkene ikke har noen kutt eller andre skader.

Dersom du har piggdekk, bør du sørge for at piggene ser bra ut og at du ikke har mistet for mange av dem. Du må også kontrollere dekktrykket regelmessig for å sikre at du har riktig dekktrykk. Siden dekktrykket vil variere med temperaturen, er det lurt å sjekke det hver tredje uke.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: Nokian Tyres