Vinterkjøring Med Vinterdekk

Først og fremst bør du ikke kjøre i vintervær med dekk som ikke er godkjent for bruk om vinteren. Du bør heller ikke kjøre med vinterdekk som har en mønsterdybde på under 4 mm. Vinterkjøring er svært utfordrende, og du må få maksimal ytelse fra dekkene dine for å være trygg og klare å kjøre.

Du trenger et sett med vinterdekk av høy kvalitet for å møte utfordringene i vinterværet. Du har en kombinasjon av snø, is og slush, som alle er svært vanskelige forhold å kjøre i. Selv med dekk av god kvalitet må du kjøre forsiktig og holde en fart du føler deg komfortabel med. Hvis du står overfor mye is, er piggdekk ditt beste alternativ for sikker kjøring. Dette gir deg den beste trekkraften på isete overflater.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: nokiantyres.no