Snøstorm Er Ikke Et Problem For Gode Dekk

Vinterdekk av høy kvalitet kan takle tøffe vinterværforhold som de er laget for å kjøre på snødekte, isete og smale veier. Vinterdekk kalles også snødekk, fordi de kan takle snødekte værforhold. Når du ender med å kjøre gjennom en snøstorm og du har gode dekk på bilen din, er synligheten trolig ditt største problem. I en snøstorm kan det være vanskelig å se veien og andre trafikanter.

Hvis du har en SUV, må du få dedikert vinterdekk på din SUV. På den måten kan du være sikker på at du kan kjøre i hvilken som helst vintervær. SUV vinterdekk gir deg bedre grep og redusert bremselengde på glatte og snødekte veier. Så sørg for at du alltid har vinterdekk på SUV når du kjører i vintersesongen, og at dekkene har et vinter (3PMSF) symbol på sideveggen.

SUV vinterdekk kan enten være belagt eller ikke-belagt. Piggdekk er alltid godkjent for vinterbruk, men piggfrie dekk må du kontrollere at de faktisk er testet og godkjent for vintervær. Det er ikke nok å ha M + S-symbolet på dekkene, men de burde ha tre-topp-fjell snøfnugg symbolet for å bevise at de er trygge å kjøre. SUV piggdekk har pigger som gir utmerket grep på snø og spesielt på is. Piggfrie dekk er avhengige av unike gummi blandning og slitebanen design for å oppnå overlegen grep på vinterveier.For mer informasjon om vinterdekk, besøk: www.nokiantyres.no