Jeg Valgte Sikkerhet Først Når Jeg Valgte Nokian Hakkapeliitta 8 Dekk

Etter å ha flyttet meg med familie til Alaska, setter jeg trygge Nokian Hakkapeliitta 8 vinterdekk på vår familiebil, selv om loven her ikke krever dedikerte vinterdekk. Jeg fant ut at det ikke er trygt å kjøre på de isete og snødekte veiene uten riktig montert vinterdekk. Alaskas vinteren er ganske forrædersk og varer fra august til juni. Selv om snøen begynner å smelte i mars, fryser den om natten og forårsaker et islag på veiene. Våren har flere måneder med svært varierende temperaturer med noen dager på 40 grader Fahrenheit og andre dager så lave som negative 20 grader Fahrenheit. Jeg antar at det er ganske like forhold til Finland der Nokian Hakkapeliitta-dekkene er produsert. Dette var en av grunnene til at jeg bestemte meg for å velge Nokian Hakkapeliitta 8-dekkene til bilen min. Disse vinterdekkene er designet for vinterforhold av et selskap som designer, tester og bygger sine dekk i Nord.

Nokian Hakkapeliitta 8 dekk er designet for isete og snødekte veier, noe som er å forvente i Alaska fra august til juni. Nokian Hakkapeliitta 8 dekk er et belagt dekk som mestrer ekstreme situasjoner og alle vinterens elementer. Det er veldig stille og ruller lett, og sparer dermed drivstoff og reduserer veibeskyttelse.

Som jeg personlig ikke har erfaring med å kjøre på snødekte veier, fant jeg ut at investering i høykvalitets piggdekk var i min familie beste interesse. Jeg så også på de piggfrie dekkene, med det ekstra grepet som den piggede Hakkapeliitta 8 dekk har (50% flere pigg enn sin forgjenger Hakkapeliitta 7), valgte jeg dette dekket.

Selv om Alaska-sommeren er kort, har de noen dager om sommeren med 100 grader Fahrenheit. Kjøring med vinterdekk i vinterhalvåret anbefales ikke. Derfor må jeg bytte til sommerdekk når sommeren kommer. Jeg har ennå ikke bestemt meg for hvilket sommerdekk å velge, men jeg vil krysse broen om noen måneder.For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/