Hold Deg Trygg Om Vinteren Med Dedikerte Vinterdekk

Etter å ha snakket med ganske mange mennesker i Nord-Amerika, la jeg merke til at ganske mange ikke kan svare på hvilken type dekk de har på sin SUV. De sier ofte at dekkene på SUV’en utfører bedre enn det de har på sitt andre kjøretøy. Denne mangelen på kunnskap er litt skummelt, da de fleste på et tidspunkt vil transportere hele familien, og de setter alle i fare hvis de ikke har dekk på riktig måte.

Hvis du ikke vet hvilke dekk du har på din SUV, kan du være i en situasjon som du kjører med feil dekk for den aktuelle sesongen. Siden det ikke er noen regulering i Nord-Amerika, unntatt Quebec, at du må ha vinterdekk på kjøretøyet, er vinterdekk ikke så vanlige i USA. Folk bryr seg ikke nok om dekkene, da de ikke forstår betydningen av dem. De forstår ikke hvor farlig det er å kjøre i vinterstilstand med dekk som ikke er godkjent for disse forholdene. Det er en grunn til at de ikke er godkjent, og det er at de ikke fungerer veldig bra. Hvorfor vil du kjøre med dekk som ikke fungerer bra eller ikke har grep på glatte overflater?

Jeg tror det er behov for mye mer informasjon om vinterdekk i Nord-Amerika, spesielt i områdene som faktisk opplever kaldt vær og vinterforhold. Det spiller ingen rolle om du refererer til dem som snødekk eller vinterdekk. Det viktigste er at de virkelig trengs, og jeg tror det burde være forskrifter på plass der folk ville bli tvunget til å ha vinterdekk under den harde vinterperioden , på samme måte som andre sikkerhetsfunksjoner som sikkerhetsbelter som gjøres obligatoriske. Jeg tror det vil redusere ulykker om vinteren drastisk og gjøre veiene sikrere.

Hvis du har en SUV, må du ha SUV vinterdekk montert før du kjører i vinterforhold. Unnlatelse av å gjøre det vil sette deg og andre i dine omgivelser i fare. Vinterdekk er selvfølgelig ikke begrenset til SUVer, men alle kjøretøy som kjører i ekstrem vintertid skal være utstyrt med vinterdekk. For mer informasjon om vinterdekk i Nord-Amerika, besøk oss: Nokian Tyres