Når skal du ha et dedikert sommerdekk?

Når skal du få et dedikert sommerdekk? Dette avhenger av hva slags kjøring du gjør og hvor du bor. Hvis du bor i et område som opplever veldig varme somre med sporadisk sommerregn, vil det være anbefalt å investere i dedikert sommerdekk. Dette skyldes at sommerdekkene er formulert med en mykere gummiforbindelse og større slitebelegg for å maksimere kontakten med veien i varmere vær. Derfor har sommerdekk bedre grep i både våte og tørre forhold. Sommerdekkene kan håndtere våte veier bedre enn vinterdekk og kan brukes fra vår til høst. Som alltid er det viktig å ha en slitedybde på minst fire millimeter for å forhindre vannplaning. Vannplaning er årsakene til de fleste ulykkene i sommersesongen, for å være trygg, sørg for at du utruster kjøretøyet med gode sommerdekk av god kvalitet, og kontroller alltid at slitedybden er tilstrekkelig.

Hvis du bor i et område hvor sommeren er veldig varme som her i Florida, gir sommerdekkene den beste håndteringen på både våte og tørre veier. Du får optimal ytelse, så hvis du har en bil med høy ytelse, får du mest mulig glede og håndtering når du bruker dedikerte sommerdekk. Selvfølgelig kan du komme deg unna med å bruke all-sesong dekk, men siden de er slags en kompromiss, vil du ikke få nesten samme kjøreevne.

Sommerdekk som Nokian zLine tilbyr responsiv styring og opprettholder en perfekt følelse av veien under alle sommerforhold. Dette er på grunn av mange innovasjoner som multi-laggummiforbindelsen, noe som sikrer at veien er fortsatt forutsigbar under alle forhold. Den har også lav rullemotstand, noe som betyr lavere drivstofforbruk. Dette er bare noen av de avanserte funksjonene som et dedikert sommerdekk gir. Det er også mye tystere, da andre dekk utnytter det stille stillingsdesignet, som forhindrer støy.

Med sommeren som varer fra tidlig vår til sen høst her i Fort Lauderdale, Florida, investerer investeringen i et sommerdekk mer enn lønn. Jeg liker også kjøring og tilbringer mye tid på veien, så det er viktig for meg å få mest mulig glede av kjøringen med høykvalitets godt utførte dekk.

For mer informasjon om sommerdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/