Tid for et dekkskifte fra vinter til sommerdekk

Som sommeren er nesten her er det på tide å bytte dekk fra vinterdekk til sommerdekk. Avhengig av land du bor i, kan det være noen begrensninger for når du må bytte dekkene senest. Hvis du vil endre dekkene selv, så trenger du ikke bestille en tid. Hvis du vil få et dekkstasjonssenter for å gjøre det, bør du bestille en tid for det, slik at du er sikker på at du kan få det gjort.

Å gjøre et dekkbytte er ikke så vanskelig, men de fleste har ikke riktig utstyr. Verktøyene som følger med reservehjulet er ikke de beste verktøyene for dekkendring. Hvis du ikke har riktig utstyr, er det bedre å la eksperter gjøre forandringen for deg.

Når dekkeksperter gjør endringen for deg, vet du at eksperter har endret seg med riktige verktøy. De vil også sjekke tilstanden til dekkene dine og merke dem slik at de kan roteres riktig ved neste endring. De vil vaske dem for å få saltet og smusset vekk fra dekkene. På enkelte steder kan de også lagre dekkene for deg, slik at du ikke trenger å bære dem frem og tilbake mellom endringene. Før du monterer sommerdekkene, vil de sjekke ventilene og bytte dem om nødvendig, kontroller balansen på dekkene og dekkstrykket. De vil sjekke slitedybden og montere dekkene i riktig posisjon basert på rotasjonen.

Hvis du gjør endringen selv, må du sørge for at du merker dekkene, slik at neste gang du vet hvordan du skal rotere dem. Fortrinnsvis må du få dekkene riktig oppblåst mens du monterer dem. Hvis du ikke har verktøy for å gjøre det, må du kjøre til bensinstasjonen. Husk å lagre dekkene på et kjølig sted borte fra direkte sollys.

Når sommerdekkene er montert, er det bare å kjøre og nyte sommeren.

For mer informasjon om sommerdekk, besøk:https://www.nokiantyres.no/