Forbered deg på sommerferieferien

Å ta bilen og kjøre til sommer destinasjon har alltid vært en favoritt måte å reise for mange. Før det kan ha vist seg å være en betydelig besparelse for en familie, på grunn av høye flypriser, men nå kan tabellene ha skiftet. Innføringen av lavprisflyselskaper har redusert priser, mens bensinprisene i dag er høye. Så hvis du reiser med hele familien, kan du ikke nødvendigvis redde, men du har en høyere grad av frihet, og du kan stoppe underveis. Å være i stand til å få tilgang til bagasjen når som helst og å kunne ta med det du ønsker er en klar fordel for noen.

For en lang sommerferie må du sørge for at du har gode dekk på bilen din. Fortrinnsvis dedikert høykvalitets sommerdekk, da de vil fungere bedre og vil tillate deg å ta full bruk av Autobahn med god veiskikk, og gir deg god kontroll og sikkerhet. Du vil trenge dekk som er gode for å forhindre aquaplaning, da du sikkert kommer til å trenge noen tordenvær i løpet av sommeren og å kunne unngå vannplanlegging med en bil fylt med familien og bagasjen bør alltid prioriteres.

Flertallet av franskmenn vil tilbringe ferien i Frankrike og gå ned til Riviera i august, da de fleste franske tar ferie. Det er ca 20 millioner mennesker som besøker den franske riviera i august, så du kan tenke to ganger om å kjøre der hvis du ikke er fransk og ha noen andre flotte alternativer i august, eller du besøker den franske riviera andre måneder enn august.

Før du reiser på reisen, må du kontrollere dekkene fra eventuelle visuelle feil, og kontroller deretter dekkstrykket. Pass på at reservehjulene er i god stand, og at du har et fullt dekkreparasjonssett tilgjengelig dersom du trenger å bytte dekk på grunn av et flatt dekk. Hvis du krysser landslinjer, må du sjekke hvilke forsikringer som gjelder og hva du må ta med deg når det gjelder forsikringspapirer. Det er alltid enklere å sjekke hva som gjelder når du er hjemme, så sjekk det før du reiser. Hvis bilen din og dekkene er i god stand før du reiser, bør du være i god form for å nyte ferien

.For mer informasjon om sommerdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/