Hybrid SUV har blitt stadig mer populært

Hybridbiler er gode, fordi du kombinerer både allsidigheten til en forbrenningsmotor med den renere og billigere energien til en elektrisk bil. Batteriene kan lades mens du bruker forbrenningsmotoren for å koble bilen. Den sømløse overgangen mellom elektrisk motor og forbrenningsmotor har gjort disse SUVene veldig attraktive. Lavere drivstofforbruk og drivhusgassutslipp er en viktig bidragsyter til populariteten til en hybrid SUV.

For å sørge for at du holder kostnadene nede, må du også sette noen SUV-sommerdekk på høyeste kvalitet på det eller så SUV all-værdekk. Du bør sjekke for å være sikker på at de er slitesterke dekk med lav rullemotstand. Dekkene er litt raskere for hybrid SUVer på grunn av den ekstra vekten på batteriene. Hvis du ikke vurderer denne høyere vekten og velger et billigere dekk, kan du ende opp med kostbare dekkskostnader, da du må bytte dekk veldig ofte.

Rotasjon av dekkene blir viktig, så det er godt å jevnlig overvåke dekkens mønsterdybden og om det er stor forskjell mellom dekk og bakdekk. Når det er forskjell på 2 millimeter eller mer, bør du dreie dekkene. Med riktig rotasjon bør du kunne utvide livet til dekkene dine betydelig.

I tillegg til å ha en trygg bil med lavt drivstofforbruk, bør du også sørge for å kontrollere dekkstrykket. Et lavt dekktrykk kan være skadelig for dekkene på grunn av høy vekt. Så det bør kontrolleres for å se at du er på riktig nivå som brukerhåndboken anbefaler. Med lav dekktrykk kommer også økt slitasje, som vi allerede har nevnt kunne være et problem. Du har også høyere rullestyrke, noe som betyr at du får kortere avstand med både drivstoff og batteristrøm enn du hadde planlagt. Så sørg for å holde dem dekk riktig oppblåst.

For mer informasjon om SUV-dekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/