Når skal du vurdere piggdekk på en hybrid eller elektrisk bil

Gode ​​snødekk er viktige for alle biler hvis området der du bor, opplever vinterveier, for å øke sikkerheten, er det veldig viktig å investere i gode snødekk. Dette gjelder selv for en hybrid eller elektrisk bil. Faktum er at det kan være enda viktigere for vinterdekk av høy kvalitet med hybrid eller elektrisk bil, da batteripakkene gjør bilen tyngre enn en vanlig bil. Det kan til og med være flere grunner til å investere i vinterdekk med vinterhansker med dette i tankene. Det er mange dekk på markedet, og det er viktig å forstå hvorfor dype vinterdekk gir ultimate grep og trekkraft. La oss innse det: Ingenting kan overprøve piggdekk på is og snø og spesielt på sort is. Det er piggdekket som gjør at du kan gripe veien for å optimalisere både bremsing og akselerasjon.

Kjørere bør vurdere dekk som Nokian Hakkapeliitta 9, som har et unikt, patentert dobbelt pigg-grep for å gi optimal grep i både kurver og rette strekker. Dette dekk er et utmerket valg spesielt for den mer uerfarne sjåføren, som kanskje ikke føler seg komfortabel å kjøre på snødekte og isete veier. Med piggdekk som Nokian Hakkapeliitta 9, gir høy kvalitet pigg ekstraordinært grep og trekkraft, spesielt lateral trekkraft, som hjelper føreren til å opprettholde kontrollen av bilen selv på sort is.

To vanlige klager med piggdekk er støy og økt rullestyrke. Dette er noe Nokian Hakkapeliitta 9-dekkene, med sin nye teknologi, har tatt opp, og gir et dekk som har blant de laveste støynivåene og drivstofforbruket til alle piggdekk i produktfamilien. Det gjør dette takket være ny teknologi, som Nokian Eco Stud 9 konsept, som demper veikontakt ved å redusere støtpåvirkning på grunn av luftrommet i midten av den nedre flensen.

Beslutningen om å investere i piggdekk i stedet for piggfrie dekk kan være en veldig god beslutning, spesielt hvis du bor i et område med alvorlig vinter, som ingenting overpresterer et belagt vinterdekk på is og snø. Både vinterdekk med pigg eller piggfrie vinterdekk gir best mulig ytelse om vinteren når veiene er fulle av is og snø. Investering i dedikerte vinterdekk er fortsatt den beste beslutningen for optimal håndtering på vinterveier.

For mer informasjon om piggdekk, besøk: nokiantyres.no/