Noen gode dekk for din SUV

Når du har en SUV, må du også få noen gode SUV-dekk. Det er mange dekk å velge mellom, avhengig av hvilken type ytelse du vil ha ut av dekkene dine og hva som vil være kjøreforholdene. Nokian Tyres, kongen av vinterdekk, har lansert en rekke flotte dekk både for citybruk og noen svært slitesterke til bruk på terreng.

Du har det perfekte dekket for holdbarhet og offroad bruk i Nokian Rockproof.Dette er et veldig slitesterkt dekk som kan brukes både av fagfolk og alle som ønsker god ytelse og holdbarhet i utfordrende terrengforhold. Det har steinutkastere for å sikre at steinene ikke sitter fast i slitebanen og ender med å skade dekkene. Forbindelsen som brukes i disse er for gruvedrift dekk, så den er bygget for å vare og vil sørge for at du har et toppmoderne dekk. Sideveggene er aramid-forsterket, slik at de har kollisett veststyrke for å forhindre punktering fra skarpe steiner, så vel som det vil beskytte dekkene dine fra karmene i bytrafikken. Dette er definitivt et dekk for de som vil sørge for at de ikke blir sittende fast med dekkproblemer uansett kjøreforhold.

Deretter har du Nokian Rotiiva HT og Nokian Rotiiva AT. HT angir motorvei og AT-terrenget. De er begge gode dekk for SUVer. De har begge aramid-forsterkede sidevegger for å gi utmerket punkteringsmotstand.

Nokian Rotiiva HT er mer for glatte asfaltveier samt grusveier. De har komfortabel og stabil håndtering uansett hvilken overflate du kjører på, de er også gode til å håndtere varierende værforhold. De er laget for tunge SUVer og for 4-hjulsdrift. Hvis du har en hybrid SUV, er dette et flott slitesterkt dekk som er bra for bybruk.

Nokian Rotiiva AT, er et dekk hvis du også har en tendens til å gjøre litt lett kjøring på vei. Det gir også god holdbarhet selv for tyngre biler. Det er et godt dekk for citybruk og noen sporadisk offroad utflukt. Det er ikke nær Nokian Rokproof holdbarhet, men et mye mer allsidig dekk for folk som fremdeles kjører i byen eller på motorveier.

For mer informasjon om SUV-dekk, besøk: https://vianor.no/