Hvorfor vinterdekk overgår andre dekk om vinteren

Vinterdekk er spesielt designet for å håndtere veiforhold med snø og is, og det er grunnen til at vinterdekk vil være et dedikert vinterdekk. Vinterdekk eksisterer både som piggdekk og piggfrie dekk, men det eneste som et vinterdekk har til felles er at de alle er merket med «Tre-topps fjell-snøfnugg-symbol», noe som betyr at de offisielt er godkjent for vinterbruk.

Det er mange vinterdekk av god kvalitet på markedet som Nokian Hakkapeliitta 8, dette high-end dekket har vunnet testgevinster i motormagasiner rundt om i verden og er egnet for bilister som ikke vil gå på akkord med vintersikkerhet. Det muliggjør fast grep under alle vinterforhold, sammen med ultimate håndtering. Disse piggdekkene er et godt eksempel på et dedikert vinterdekk som gir utmerket grep på isete og snørike veier.

Disse dekkene bruker den nye øko-pigg pute som er laget for å redusere både veislitasje og støy. De har også lagt ytterligere 40% flere pigger i forhold til den forrige versjonen av dette dekket. I tillegg har denne versjonen ekstra slitebaneblokker for å gi enda større grep og kombinasjonen av forankringsbolt, flensdesign og Eco Stud-pute sikrer overlegen grep og myk stikkontakt på alle kjøreflater. Med dedikerte vinterdekk kan du være trygg på at uansett værforholdene der du bor, vil Nokian Hakkapeliitta 8-dekkene være utfordrende, og du kan stole på maksimal ytelse til enhver tid.

Nokian Hakkapeliitta 8 er designet med de mest nyskapende teknologiene som “Brake boosters”, som er en nyvinning som ble utviklet på bakkantene av slitebanene på dekkets kanter for å gi ekstra sikkerhet i krevende vær. Bremseforsterkeren er en del av hver trinnblokk som ligger på skulderområdet; med sagetannmønsteret hjelper det å øke dekkets kontakt med kjøreflaten. Dette sammen med andre nyvinninger gjør dette dekket til et av de mest avanserte og sikreste dekkene på markedet for de nordlige vintrene.

Vinterdekkene utfører alle andre dekk i vinterforhold, og ingenting overgår de piggede vinterdekkene spesielt på is. Tilveiebringer det ypperste innen trekkraft, spesielt sideveis trekkraft.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk https://www.nokiantyres.no/