Den perfekte balansen mellom sikkerhet og komfort

Noen dekk kan gi deg en perfekt balanse mellom god kjøresikkerhet og komfort. Et av dekkene på markedet som kan levere det løftet er Nokian Hakkapeliitta R3, som er et piggfritt dekk. De er selvfølgelig godkjent for vinterbruk og skal bare brukes i vintersesongen og for å bli vekslet med et sommerdekk for de varmere årstidene. Dette gir deg perfekt helårs sikkerhet og den beste ytelsen i alle vær.

Piggfrie dekk bruker ikke metallpigg for å skape grepet, men bruker i stedet biobaserte kryokrystall 3 greppartikler for å skape grepet om is. Disse partiklene vil kunne grave seg ned i isen for å skape godt grep. Slitebanen har også innarbeidet en stor mengde sipe som kan tilpasse seg forskjellige værforhold. De har også innarbeidet såkalte snøklør mellom skuldrene og blokkene for å skape balansert grep på snø og is, dette gjør at disse dekkene får utmerket grep både på snø og is.

Disse vinterdekkene siden de ikke har pigger vil tillate deg å kjøre til ethvert land og på hvilken som helst vei om vinteren. De har veldig lav rullemotstand og gir deg veldig høy kjørekomfort. Uavhengige dekkprøver vurderer at dette er dekket med lavest støynivå. Den lave rullemotstanden sikrer at du vil ha lavt drivstofforbruk og at dekkene vil vare på grunn av lav slitasjehastighet. Dette betyr at du ikke trenger å bytte dekk som ofte, og at du ikke trenger å besøke så mange bensinstasjoner i løpet av livet.

Så uansett om du kjører på snø eller is, kan dekkene takle alle vinterforhold og vil yte bedre enn et sommerdekk når temperaturen synker under null grader. Bare sørg for at du har dem montert i bilen din før snøen kommer, og at du kan kjøre trygt og behagelig i vintersesongen til det er på tide å bytte tilbake til sommerdekk, da disse dekkene ikke skal brukes i sommersesongen, når du må ha et sett med premium sommerdekk for å gi deg sikkerhet og komfort i løpet av den sesongen. Da er du trygt og komfortabelt dekket for året.

For mer informasjon om Nokian Hakkapeliitta R3, besøk: https://www.nokiantyres.no/