Hold forsikringspremiene dine lave ved å unngå alle ulykker

I vinterperioden kan det være vanskelig å unngå ulykker, spesielt hvis du ikke har gode dekk på bilen. I vinterperioden trenger du å ha premium vinterdekk som kan gi deg grepet og sikkerheten du trenger når du kjører på is og snø. Et dekk som ikke er godkjent for vinterbruk, vil ikke kunne gi deg grepet og trekkraft som du trenger på is og snø, uten skikkelig grep vil du ikke ha en stor sjanse til å unngå ulykker. For å få en bil til å stoppe med sommerdekk vil det kreve veldig lang avstand hvis du havner i et isete kryss. Det er her det skjer mange ulykker, siden den pakket snøen blir isaktig og skaper problemer.

Disse ulykkene i kryssinger er ofte mindre ulykker, hvor du kan ende bulker på støtfangeren, noen ødelagte lys og mindre skader som en karosseri ofte ganske enkelt kan fikse. Det er imidlertid alltid kostnader forbundet med dette, og ofte vil forsikringsbyråene måtte være involvert. Å bruke forsikringen din til å betale for skader kan være bra på kort tid, men siden premiene økes, vil det bli dyrere med tiden. Dette er grunnen til at det er viktig å unngå ulykker, også de små.

Når du er uheldig og havner i en stor ulykke, er det alltid godt å ha forsikring. Men hvis du kan unngå de mindre ulykkene ved å sørge for at du er forberedt på riktig måte, er det alltid en bedre løsning. Forsikre deg om at du har ordentlige vinterdekk på bilen før vinterværet kommer. Dette vil sette deg i en posisjon hvor du kan redusere bremselengden betydelig selv på is. Piggdekk vil være bedre på is enn piggfrie dekk, men begge deler vil være mye bedre enn sommerdekk og på snø vil de være like gode til å gi trekkraft og sikkerhet når du kjører om vinteren og vil hjelpe deg å unngå små og store ulykker .

Du må også sørge for at dekkene er i god stand, at slitebanens dybde er tilstrekkelig og at de er fri for kutt eller sprekker. Dekktrykket må også være på riktig nivå.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/